• Vopsea semipermanenta fara amoniac Aloxxi Tones 60gr

Vopsea semipermanenta fara amoniac Aloxxi Tones 60gr

  • In stoc
  • Produs 100% original
30.00 lei

Alege


*
*
*

Aloxxi Tones este o vopsea de par profesionala semipermanenta care contine ingrediente care nu doar pigmenteaza parul, ci il hranesc si il fortifica.

Formula sa nu contine amoniac si este ideala pentru colorarea ton-pe-ton. Este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc corectarea culorii naturale sau pentru un par care a fost deja vopsit si la care se doreste reimprospatarea culorii. Aloxxi Tones nu are putere de deschidere a culorii.

Datorita complexului CDP™, hraneste si hidrateaza parul, imbunatatind-ui semnificativ starea de, conferindu-i stralucire radianta in acelasi timp.

Se aplica usor, nu are un miros intepator si actioneaza bland la nivelul scalpului. Agentii de colorare se fixeaza pe firul de par, fara sa il deterioreze. Pelicula naturala a parului este protejata, iar culoarea reimprospatata.

Aloxxi Tones ofera o paleta larga de culori intense si bogate. Te vei bucura de o culoare naturala, uniforma si, in plus, parul va capata luminozitate.

Timp de actiune: cca. 20 de minute


Mod de utilizare: A se respecta cu strictete instructiunile si informatiile specifice de utilizare, inscrise pe ambalaj.


* Puteti alege daca doriti, sa cumparati vopseaua  de par in combinatie cu doza unica ColorpHlex (Etapa 1 - 3,75 ml si Etapa 2 - 7,5 ml), cu ajutorul careia va veti intari firul de par si il veti proteja de deteriorare in timpul vopsirii/decolorarii.

Nu exista inca niciun comentariu. Impartaseste primul impresiile tale.

*
*